Johan Weijland houdt inleiding
bij eerste gevelsteen Westpoort

Project Ontwikkeling

Voor verschillende opdrachtgevers organiseerde ProVicis als gedelegeerd bouwheer Vastgoedontwikkelingen. Een aantal markante voorbeelden worden hier getoond.
ProVicis, organiseerde voor twee opvallende renovaties het projectleiderschap. Behalve het feit dat beide projecten (190 grondgebonden woningen in Schoonenburg en een apartementen complex aan de Boulevard) in Vlissingen zijn gelegen lijken de projecten weinig overeenkomst vertonen. Maar voor beiden lag er een omvangrijke technische (achterstallig onderhoud) en sociale uitdaging. Lees verder over:
> woningen Oost Souburg en > over appartementen de Westpoort

Voor Staal Bankiers werd de herbouw van een kantoor aan de Doelenstraat in Den Haag begeleid. Multi Vastgoed ontwikkelde het gebouw en ProVicis operereerde als gedelegeerd bouwheer namens Staal Bankiers. Achmea beleggingen nam het gebouw op in haar Vastgoed portefeuille. Achmea Bancair Service centre zou het gebouw betrekken. De indeling en inrichting van werkplek 2000 werd door ProVicis geïnitieerd, ontwikkeld en gerealiseerd.


Verder heeft ProVicis voor verschillende beleggers, zowel voor particulieren als professionele beleggers verschillende malen onderzoek gepleegd naar de haalbaarheid van plan- ontwikkelingen zowel in Nederland als in verschillende andere landen in Europa als ook in Z-Afrika. Zie hier delen van een quick scan voor een ontwikkeling in Faro, Portugal als voorbeeld.