Da Vinci Huis: gevarieerde architectuur vanaf 69.000 euro

Geplaatst op: 25-september-2013

Met het Da Vinci Huis bundelt Hurks haar jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van woningen. Hurks levert slim en snel maatwerkwoningen die gebouwd zijn volgens een vernieuwend proces dat zich richt op een hoge mate van efficiency in ontwerpen, bouwen en organiseren. Vanaf 69.000 euro voor een ruime gezinswoning.

In tien stappen brengt Hurks een programma van eisen naar een programma van oplossingen. Een project of woonwijk wordt online samengesteld met een configurator waarin onze proceskennis, standaarddetaillering en productkeuzen zijn voorgeprogrammeerd. De sanitaire ruimten, het trappenhuis en bijbehorend leidingwerk zijn in een vaste kern opgenomen. De woning is gemakkelijk te verbreden of versmallen, dieper of ondieper te maken en te combineren met verschillende hoogtes. De binnenindeling en uitstraling van de gevels zijn per woning aan te passen. Zo is ieder project uniek en passend binnen de bepalende beeldkwaliteitseisen. De configurator laat direct de samengestelde woonblokken van de woonwijk zien qua afwerking, prijs en niveau van duurzaamheid.

De samengestelde woning resulteert in een digitaal informatiemodel zoals BIM (Bouw Informatie Model) waarin alle bouw- en onderhoudsinformatie is verwerkt. Vaste ketenpartners werken nauw samen vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid. Vanuit dit samenwerkingsmodel en onderlinge betrokkenheid maakt Hurks maatwerkwoningen en blijft zij dit proces verder optimaliseren.

Lees en hoor er meer over.

Terug naar Weblog
Tweet this!