Andere vastgoed ontwikkelingen

De oprichter van ProVicis heeft als senior ontwikkelaar en later adjunct directeur van bouwbedrijf van Eijkelenburg (DURA), maar ook bij VIB als portfoliomanager verschillende projecten ontwikkeld in zowel de woningbouw als utilitaire sfeer.
Zo werd door middel van een Public Private Partner overeenkomst een omvangrijk binnenstad project in Oosterhout gerealiseerd dat de bouw van een theater, een bibliotheek, hotel en 350 woningen omvatte.

Ook zijn er projecten met enkele honderden woningen ontwikkeld in verschillende plaatsen in Nederland. Voorbeelden daarvan zijn te vinden in Amersfoort, Ede, Oosterhout en Aalsmeer. Bovendien werd er regelmatig aan prijsvragen meegedaan zoals in Tiel, Almelo en Nijmegen.
Enkele voorbeelden daarvan ziet U hier.

Voor wat betreft Utiliteitsbouw werd een winkelcentrum in Ede gerealiseerd. Ook voor de grotere utiliteitsbouwen is regelmatig meegedaan met prijsvragen: Voor een kantoor in Amsterdam werd op het laatste moment, maar binnen anderhalve week een plan ontwikkeld ten behoeve van VIB in samenwerking met AGS, architekten en planners en Heijman bouw die participeerde in het risico. Maar ook kantoren in Houten en Amersfoort werden daadwerkelijk gebouwd. Kijk hier verder.